Шукати в цьому блозі

понеділок, 13 лютого 2012 р.

Фінлядія – країна-побратим Японії!


Почну з останнього «турне», котре памятається найбільше (з моєю «дєвічьєю memory» не обіцяю описати попередні подорожі)))) гггг... Отож, Фінлядія – країна-побратим Японії! Реально ми неодноразово чули від самих фінців, що вони як і японці:
·         обожнюють караоке;
·         мають велику кількість самогубств.

В першому нам неодноразово вдалось, чи то пак довелось, переконатись:

В другому – на щастя нє))) Хоча дві ночі ми з дівками ночували на такому от ліжку під стелею:

тож можливості були :-р
Щодо караоке – то в мене склалось враження, що для фінців воно настільки ж важливе і ледь не щоденне як, наприклад, для львів’ян зараз обговорення зміни схеми руху маршруток (Андрюхо і Олежичеку, мусимо за цього мого приїзду знов попрактикувати фінські традиці))) хехехех). Не важливо як саме ти співаєш\чи маєш ти слух – на це ніхто не звертає уваги... Звісно це мило, проте інколи відвідувачам барів доводиться не солодко...Можливо саме тому в них високий рівень самогубств?!:-)
Отож, не дивно що найбільше задоволення ми отримали не завдяки фінським традиціям, а...
По-перше, завдяки катанню на лижах!

Курорт був не з матьорих (основним пріорітетом було зручне розташування), всього до 10 трас, проте були свої плюси. Я нарешті перестала боятись бугелів (раніше я не боялась лише одного - Максика), ну і природа була просто шикарна... З безсніжних дощових Нідерландів ми потрапили до ялинко-вкритими-снігом-країни)))))

І еххххххх, хіба ж може бути щось краще, аніж справжнісінька фінська сауна після катання? За фінським народним повірям спочатку вони будують сауну, а вже опісля довкола сауни зводять будинок))) гггг... Зазвичай, аборигени чередують сауну з ТЕПЛИМ душем!!! Ну а ми, як будь який пересічний українець – стрибали в сніг, після чого інакше як «crazy girls» нас вже не називали).

Sightseeing ми влаштували хіба в Хельсінкі... Чесно в мене було враженя, що я втрапила до радянського союзу (з одною лише різницею, що в них сидр – алкогольний))))...

 Це враження практично не змінилось, хоча за теплішої погоди місто певно таки гарніше за рахунок озер, парків та доків...

Далі (Талін, Санкт-Петербург, Рига - ?, Барселона) буде...

П.С. Окреме мерсі «Мертвому півню» за музичний супровід усіх численних перельотів, переплавів та переїздів цього турне!:-)

П.П.С. Це – наша зима!!!

Medvedyk

2 коментарі:

  1. Привітик!
    Незабутні враження залишає перегляд!
    А теплота твоєї усмішки зігріє навіть у зимовій Фінляндії, додасть бадьорості та оптимізму!
    Адже ти так просто не здаєшся!
    Вперед!
    Нові країни чекають на тебе,
    а ми --- нових історій!

    ВідповістиВидалити
  2. дякую за подароване натхнення!))) ото тепер почну строчити по-страшному) хіхіххі

    ВідповістиВидалити