Шукати в цьому блозі

середу, 30 травня 2012 р.

Венеція - розчарування року...

Можете починати відразу бакланити мене, але... Інколи обставини мають більший вплив, аніж оточення та краєвиди. Отак сталось і з Венецією. Ми в Венецію прилетіли всього на кілька годин (за один той день ми побували в трьох країнах - Іспанії (http://poljusy.blogspot.com/2012/05/blog-post_28.htmlhttp://poljusy.blogspot.com/2012/05/absolutelly-love-love-love-love-love.html), Італії та Польщі). І тих кілька годин припало на католицький Великдень. Можливо саме це було нашою помилкою, адже людей тьма тьмуща тинялась. На площу Сан-Марко ми не йшли.... нас несло потоком...


Той самий натовп завадив мені насолодитись гостинністю цієї "найпрекраснішої вітальні Європи".


Ну і ще одне розчарування на нас очікувало. Площа Ман-Марко є, а голубів на ній - нема. І по ходу, вже давно.


Ще й погода підіпсувалась. Отож, ми прийняли єдиновірне рішення - тинялись просто заковулками (чи то пак заджерельцями-заканальцями) Венеції без жодної цілі. І було нам щастя!  Щастя - по-дитячому тішитись вигляду розкішних гондол:





Звісно, як не як, але атмосферу міста ми таки відчули. Хоча мушу сюди ще разок вернутись, щоб вже цілковито сформувати свою думку.. А до поки - не мам що додати. Звинєйте.

P.S. Було ще одне щастя - лімончелло ;-) Правда, дівоньки?:-)


Подорожнім:

Майте на увазі, що в аеропорті Тревізо нема локерів під багаж! Дешево в Венеції можна лише дихати;-) О ні, ще морозиво:


Усе інше - повна клініка!!! В будь-якому закладі, навіть якщо вам забажалось випити лише філіжанку кави, ви оплатите 2,5 євро з персони за обслуговування. З усіма іншими послугами, хостелами і т.д. - та ж сама хрінь. Тільки не сприйміть, що я намагаюсь вас відмовити від відвідування Венеції! ;-)

Medvedyk

Немає коментарів:

Дописати коментар